Доступність посилання

ТОП новини

18 жовтня активісти Вільної профспілки освіти та науки міста Олександрії, що у Кіровоградській області, розпочали безстрокове пікетування Кабінету міністрів, вимагаючи від уряду дотримуватися прийнятих 15 вересня домовленостей між профспілкою та Міністерством освіти


Тоді, зважаючи на двотижневе голодування учителів Олександрійської жіночої гімназії та 5-ї школи, сторони домовилися відновити роботу цих навчальних закладів.

Тоді, зважаючи на двотижневе голодування учителів Олександрійської жіночої гімназії та 5-ї школи, сторони домовилися відновити роботу цих навчальних закладів. Однак ці вимоги не були виконані. Про те , чого домагаються освітяни зараз, говорить голова вільної профспілки освіти Олександрії Геннадій Могилей:

“Відновити незаконно ліквідовані заклади, поновити звільнених вчителів 5-ï школи, які голодували, і виконати зобов’язання уряду щодо правового статусу цих закладів (це стосується жіночоï гімназіï, яка не має юридичного статусу), і негайне звільнення начальника міського управління освіти пані Ларіної за руйнівні діï щодо освітянської мережі і щодо первинних структур Вільноï профспілки освітян”.
XS
SM
MD
LG