Доступність посилання

ТОП новини

Колишній майор Микола Мельниченко оприлюднив у Варшаві нові записи, які переважно стосуються діяльності Віктора Януковича, коли він був головою Донецької обласної адміністраціï.


Мельниченко провів прес-конференцію разом з колишнім депутатом Олександром Єльяшкевичем. Обидва живуть зараз у США, де отримали статус біженців.

Микола Мельниченко та Олександр Єльяшкевич оприлюднили чергові фрагменти із так званих “плівок Мельниченка”, на яких записані люди, голоси яких дуже подібні до голосів Леоніда Кучми та Віктора Януковича. Оскільки записи були зроблені ще 5 років тому, тоді це була розмова Президента України із донецьким губернатором.

Мельниченко розповідає, про що йдеться на записах: “Янукович признається Кучмі, що дає гроші комуністам, але вони не завжди роблять те, що потрібно донецькому клану”.

Янукович доповідає Кучмі, що люди із донецького клану контролюють практично усю пресу на Донбасі та деякі видання в інших регіонах. Янукович запевняє Кучму, що залишилися кілька незалежних журналістів, яких він “построїть у дві шеренги і розмаже по стінці”.

Довірена особа Віктора Януковича Степан Гавриш в інтерв”ю радіо “Свобода” так прокоментував сьогоднішню інформацію з Варшави:

“Це є класична провокація. Подібні заяви вже ніяк не вплинуть на виборчий процес, виборці вже серйозно визначилися , віддавши належне Януковичу як людині з потужною нервовою системою, яка не реагує на це і продовжує працювати”.
XS
SM
MD
LG