Доступність посилання

ТОП новини

Мельниченка дістали з нафталінового ящика – Степан Гавриш.


Тарас Марусик

Київ, 19 жовтня 2004 року

Тарас Марусик

Довірена особа кандидата на посаду Президента України Віктора Януковича, народний депутат України Степан Гавриш в інтерв''ю радіо “Свобода” так прокоментував звинувачення, які пролунали у Варшаві:

Степан Гавриш

Заява і поява Єльяшкевича з Мельниченком у Варшаві є досить передбачуваним актом і очікуваною подією, оскільки пошуки нових інструментів боротьби проти Януковича заставляють праворадикальну опозицію користуватися будь-якими послугами. В даному випадку з нафталінового ящика були дістані дві фігури, які завжди вміли формувати і фабрикувати провокації. Тому при всіх обставинах, які відбулися в Варшаві, це є класична провокація, яку нічим не можна доказати, окрім втраченої совісті тих, хто це робить.

Ми вважаємо, що подібні заяви вже ніяк не вплинуть на виборчий процес. Всі гадості, які можна було сказати, сказані. Добавити до них ще чорної фарби можна, але виборці, практично, вже серйозно визначились, віддавши належне Януковичу, як людині з міцною господарською жилою та твердою, потужною нервовою системою, яка не реагує на це і продовжує працювати.

Тому такі некмітливі і грубопровокаційні спроби сьогодні зіштовхнути Януковича і його електорат комуністичний виглядають, пробачте мені, тупою спробою запалити багаття під старим оберемком дров, який не горить. Зрозуміла і мета – це ще раз посилити конфліктність у громадянському українському суспільстві для людей, які в ньому не живуть і жити не хочуть, хоча про це говорять.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG