Доступність посилання

ТОП новини

ПЕРЕДВИБОРЧІ ОБІЦЯНКИ ЯНУКОВИЧА КОШТУВАТИМУТЬ БЮДЖЕТУ БІЛЬШ ЯК 50 МЛРД. ГРН. – ПОРОШЕНКО.


Голова парламентського бюджетного комітету Петро ПОРОШЕНКО вважає, що передвиборчі обіцянки, які зараз роздає кандидат на пост Президента України, прем''єр-міністр Віктор ЯНУКОВИЧ, коштуватимуть державному бюджету більш як 50 млрд. грн. Як передає кореспондент УНІАН, за словами П.ПОРОШЕНКА, таких коштів у проекті державного бюджету на 2005 рік не передбачено.

П.ПОРОШЕНКО зазначив, що, за твердженнями уряду, керівників Пенсійного фонду, а також керівників передвиборчого штабу В.ЯНУКОВИЧА, враховуючи доплати до пенсій, бюджет Пенсійного фонду має становити 51 млрд. грн. Водночас, за інформацією депутата, уряд пропонує передбачити до бюджету Пенсійного фонду 41 млрд. грн.

П.ПОРОШЕНКО підкреслив, що збільшення заробітної плати, яке, за словами уряду, повинне сприяти збільшенню надходжень до Пенсійного фонду, вже враховане в поданому проекті держбюджету. Як повідомляв УНІАН, 18 вересня уряд прийняв постанову, якою з вересня цього року ввів адресні доплати пенсіонерам, чиї пенсії нижчі за прожитковий мінімум для непрацездатних громадян (284,69 грн.). 18 жовтня керівник Центрального виборчого штабу В.ЯНУКОВИЧА Сергій ТІГІПКО заявив, що збільшені пенсії і надалі сплачуватимуться стабільно, а на березень 2005 року заплановане їх нове підвищення. За словами С.ТІГІПКА, бюджет Пенсійного фонду повинен у 2005 році становити 52 млрд. грн.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG