Доступність посилання

ТОП новини

ЗАВТРА МЕЛЬНИЧЕНКО ПЕРЕДАСТЬ СТРЕТОВИЧУ ЗАПИСИ РОЗМОВ, У ЯКИХ НІБИТО БЕРУТЬ УЧАСТЬ КУЧМА І ЯНУКОВИЧ.


Завтра у Варшаві колишній охоронець Президента Леоніда КУЧМИ Микола МЕЛЬНИЧЕНКО має передати голові парламентського Комітету по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Володимиру СТРЕТОВИЧУ записи розмов, де, за твердженням М.МЕЛЬНИЧЕНКА, фігурують Л.КУЧМА та Віктор ЯНУКОВИЧ. Записи вчора було оприлюднено на прес-конференції у Варшаві. Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив сьогодні на прес-конференції у Києві сам В.СТРЕТОВИЧ.

За його словами, «ці факти не нові для нас, але завтра ми отримаємо підтвердження щодо них». В.СТРЕТОВИЧ також сказав, що, можливо, до кінця цього тижня він проведе прес-конференцію з даного приводу.

Як повідомляв УНІАН, 19 жовтня М.МЕЛЬНИЧЕНКО на прес-конференції у Варшаві оприлюднив записи розмов, зроблені, за його твердженням, у кабінеті Л.КУЧМИ. У розмові, як стверджує М.МЕЛЬНИЧЕНКО, беруть участь Л.КУЧМА і В.ЯНУКОВИЧ.

Вони обговорюють "купівлю" народних депутатів, контроль за засобами масової інформації і залучення підприємців до фінансування президентської кампанії.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG