Доступність посилання

ТОП новини

У ХАРКОВІ ЗАТРИМАНО КЕРІВНИКА ОДНОГО ІЗ ШТАБІВ ЮЩЕНКА, В АВТОМОБІЛІ ЯКОГО ЗНАЙДЕНО ВИБУХІВКУ.


Сьогодні вранці у Харкові співробітники міліції затримали голову Харківської обласної організації партії Християнсько-Демократичний Союз, начальника одного з районних виборчих штабів кандидата на пост Президента України Віктора ЮЩЕНКА Юрія ПОТИКУНА, в багажнику автомобіля якого було знайдено вибуховий пристрій з годинниковим механізмом.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив сьогодні на прес-конференції в Києві голова парламентського комітету з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією Володимир СТРЕТОВИЧ.

За його словами, близько 11.00 йому на мобільний телефон зателефонував Ю.ПОТИКУН і повідомив, що автомобіль, за кермом якого від перебував, зупинили співробітники міліції і заявили, що за наявною в них інформацією, в автомобілі знаходиться вибухівка. Під час обшуку правоохоронці знайшли у багажнику автомобіля вибуховий пристрій, годинниковий механізм якого відокремили та підірвали на тротуарі.

На питання В.СТРЕТОВИЧА, де вночі знаходився автомобіль, Ю.ПОТИКУН сказав, що під балконом. В.СТРЕТОВИЧ вважає, що не виключено і навіть цілком зрозуміло, що вибухівку в автомобіль Ю.ПОТИКУНА було підкладено. На переконання голови парламентського комітету, це у черговий раз доказує те, що «нині діюча влада повністю втратила будь-які гальма і робить все, щоб усунути від участі у виборчій кампанії активістів В.ЮЩЕНКА».

Що стосується Ю.ПОТИКУНА, то, за словами В.СТРЕТОВИЧА, його було затримано і вивезено у невідомому напрямку, куди саме, В.СТРЕТОВИЧ зараз з’ясовуватиме.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG