Доступність посилання

ТОП новини

ЗНЯТТЯ КАНДИДАТУРИ МОРОЗА НА КОРИСТЬ ЮЩЕНКА ВИГІДНО НИНІШНІЙ ВЛАДІ – ЛІДЕР СПУ.


21 жовтня. УНІАН. Сценарій зняття з виборчих перегонів кандидатури Олександра МОРОЗА на користь іншого кандидата - Віктора ЮЩЕНКА вигідно нинішній владі.

Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив лідер СПУ О.МОРОЗ на мітингу в місті Гадяч.

Як повідомлялось раніше, кандидат в Президенти України Михайло БРОДСЬКИЙ під час теледебатів на УТ-1 звернувся до кандидата в Президенти України О.МОРОЗА та інших кандидатів, які не підтримують В.ЯНУКОВИЧА, зняти свої кандидатури на користь В.ЮЩЕНКА.

О.МОРОЗ зазначив, що влада розігрує сценарій, маніпулюючи рейтингами, що нібито до другого туру проходить кандидат від влади В.ЯНУКОВИЧ і кандидат в Президенти В.ЮЩЕНКО.

Він зазначив, що влада завжди намагається провести до другого туру поряд із своїм ставлеником кандидата, який не може об’єднати всю Україну від сходу до заходу, від півдня до півночі.

О.МОРОЗ нагадав, що такий сценарій був реалізований в 1999 році, коли до другого туру пройшов Л.КУЧМА і лідер КПУ Петро СИМОНЕНКО.

Він наголосив, що лідера КПУ підтримав в основному південь та схід, але в силу історичних причин, у нього було мало прихильників на заході та в центральних областях України.

О.МОРОЗ закликав виборців, щоб ті, хто визначився щодо підтримки В.ЮЩЕНКА, голосували за нього, а всі інші – “не віддали жодного голосу «КУЧМІ-3», тобто представнику від влади – В.ЯНУКОВИЧУ, а голосували за мене (О.МОРОЗА – УНІАН)».

Лідер СПУ підкреслив, що в такому випадку до другого туру вийдуть В.ЮЩЕНКО та О.МОРОЗ і «тоді в народу буде можливість для справжнього вибору».

О.МОРОЗ зазначив, що в такій ситуації «не відбудеться призначення на посаду Президента України В.ЯНУКОВИЧА за допомогою адмінресурсу, фальсифікації результатів виборів». Він вважає, що влада від самого початку діяла за сценарієм, який передбачає виведення у другий тур «двох Вікторів», щоб «шляхом маніпуляцій бюлетенями, підтасуванням результатів зробити Президентом України представника від влади – В.ЯНУКОВИЧА».

Як передає кореспондент УНІАН, О.МОРОЗ сьогодні перебуває з передвиборчою робочою поїздкою, як кандидат в Президенти України, в Сумській та Полтавській областях, де проводить зустрічі з виборцями.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG