Доступність посилання

ТОП новини

Президент України Леонід Кучма категорично проти закриття чи позбавлення можливостей творчих ЗМІ під час виборів, у тому числі і "5-го каналу".


Про це заявив сьогодні на брифінгу заступник глави адміністрації Президента Василь Базів. Водночас він висловив співчуття журналістам “5-го каналу” у тому, що "вони стають заручниками проблем своїх роботодавців".

Про це заявив сьогодні на брифінгу заступник глави адміністрації Президента Василь Базів.

Водночас він висловив співчуття журналістам “5-го каналу” у тому, що "вони стають заручниками проблем своїх роботодавців".

“Можна було б розглядати цей позов і після виборів. Отже, така позиція Президента. Не варто вдаватися до таких дій, які можуть трактуватися як переслідування чи обмеження свободи слова. “5-ий канал” нікому не заважав дотепер і зараз нікому не заважає. Бажаю творчих успіхів.” – сказав Василь Базів.

Народний депутат Володимир Сивкович, за позовом якого і були заблоковані рахунки “5-го каналу”, у своєму відкритому листі пропонує телекомпаніям провести теледебати про межу між свободою слова та відповідальністю журналістів та власників ЗМІ.

"Якщо така дискусія відбудеться, у тому числі за участю представників "5 каналу", після неї я наступного дня звернуся до суду із проханням розблокувати заарештований рахунок "5 каналу", - йдеться у листі.
XS
SM
MD
LG