Доступність посилання

ТОП новини

ПОРА" ПРОПОНУЄ СТУДЕНТАМ ОРГАНІЗУВАТИ СТРАЙКОМИ ПРОТИ РЕПРЕСІЙ І ПРОВЕСТИ ДНІ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ДЛЯ МІЛІЦІЇ.


Сергій Собуцький

Громадянська кампанія "Пора" у зв''язку з проведенням правоохоронними органами ряду обшуків в квартирах її активістів в різних регіонах України звернулася з рядом ініціатив до студентів.

Про це повідомив сьогодні на прес-конференції в УНІАН координатор "Пори" по Україні Євген ЗОЛОТАРЬОВ.

"Кілька десятків студентів по Україні арештовані, або затримані. Ми розцінюємо це як репресії проти всіх студентів, які мають активну громадянську позицію", - сказав він.

Серед ініціатив, кампанія, зокрема, пропонує студентам створювати у вищих навчальних закладах страйккоми "Пори", або об''єднані страйккоми зі студентів, що співпрацюють з різними організаціями, провести акції солідарності з арештованими товаришами з метою припинити репресії, а також влаштувати дні відкритих дверей у своїх помешканнях для співробітників правоохоронних органів та журналістів, щоб ті могли на власні очі пересвідчитися у відсутності в помешканнях вибухівки, наркотиків, фальшивих грошей.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні у регіонах України відбувся ряд обшуків у квартирах активістів громадянської кампанії "Пора", а також в офісі Коаліції "Свобода вибору".

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG