Доступність посилання

ТОП новини

Прес-центр громадянської кампанії „Пора” в Криму сьогодні повідомив, що співробітники кримського главку СБУ конфіскували в активістів „Пори” студентські конспекти


Це сталося минулої п’ятниці під час обшуку кримського офісу цієї громадянської кампанії. Працівники СБУ також конфіскували комп’ютер та агітаційні матеріали „Пори”. Обшук тривав понад 4 години, потім трьох її активістів ( хлопця і двох дівчат ) допитували в приміщенні главку Служби безпеки України в Криму.

Це сталося минулої п’ятниці під час обшуку кримського офісу цієї громадянської кампанії.

Працівники СБУ також конфіскували комп’ютер та агітаційні матеріали „Пори”. Обшук тривав понад 4 години, потім трьох її активістів ( хлопця і двох дівчат ) допитували в приміщенні главку Служби безпеки України в Криму.

Координатор кримської кампанії „Пора” Ілля Ромм на допит був доставлений до Ялтинського управління СБУ. Зараз усі вони звільнені. Вибухівки, наркотиків і фальшивих грошей в кримському офісі „Пори” працівники спецслужб не знайшли, але, за словами Іллі Ромма, пообіцяли її прикрити, назвавши „терористичною організацією”.

Кримський главк СБУ цей інцидент не коментує.
XS
SM
MD
LG