Доступність посилання

ТОП новини

ЗІНЧЕНКО ЗАЯВЛЯЄ, ЩО У КОМАНДИ ЮЩЕНКА Є ДІЄВІ ЗАСОБИ ПРОТИ ПРОВОКАЦІЙ ПІД ЧАС ВИБОРІВ ПРЕЗИДЕНТА.


УНІАН

Керівник Центрального виборчого штабу кандидата на пост Президента України Віктора ЮЩЕНКА Олександр ЗІНЧЕНКО заявив, що команда В.ЮЩЕНКА гарантує спокійне проведення акції 31 жовтня та 1 листопада біля Центральної виборчої комісії України.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Центрального штабу В.ЮЩЕНКА, про це О.ЗІНЧЕНКО сказав сьогодні на прес-конференції.

Він запевнив, що виборчий штаб В.ЮЩЕНКА має всі необхідні засоби для забезпечення мирного перебігу масових акцій, а також нагадав про своє твердження, що "масовість акції – запорука її успішності та найкраща гарантія проти провокацій".

О.ЗІНЧЕНКО заявив, що поки не може відкривати суть засобів та технологій, які будуть забезпечувати порядок та допоможуть уникнути провокацій, але наголосив, що вони є і будуть дієвими.

Присутній на прес-конференції народний депутат, генерал міліції Віктор КОРОЛЬ висловив переконання, що міліція не застосує зброю в день голосування. "Як людина, що багато років пропрацювала в лавах міліції, я добре знаю людей, які працюють у правоохоронних органах. Я впевнений, що рядові міліціонери не порушать присяги, яку вони давали своєму народу", - наголосив він.

В.КОРОЛЬ нагадав, що в Києві працює більше 30 тис. співробітників міліції, не рахуючи спецпідрозділів.

Саме ці люди, за його словами, забезпечуватимуть правопорядок 31 жовтня та 1 листопада в місті Києві. Генерали, за словами В.КОРОЛЯ, "завжди ховаються в цивільному одязі або взагалі відсутні під час масових акцій - вони підставляють нижчі чини, звалюючи на них всю відповідальність". Цього разу такий сценарій не пройде, переконані народні депутати.

УНІАН
XS
SM
MD
LG