Доступність посилання

ТОП новини

КУЧМА НАГОЛОШУЄ, ЩО ПРАВООХОРОНЦІ ПОВИННІ ПРИПИНЯТИ ХУЛІГАНСЬКІ ДІЇ І НЕ ЗВАЖАТИ НА "ДЕПУТАТСЬКУ НЕДОТОРКАННІСТЬ".


Президент України Леонід КУЧМА знову заявляє, що депутатська недоторканність не звільняє правоохоронні органи від права і обов''язку класти край будь-яким хуліганським діям. Про це він заявив на зустрічі з представниками силових структур у понеділок.

"Ніяка депутатська недоторканність не звільняє правоохоронні органи від права і обов''язку рішуче і без вагань класти край будь-яким хуліганським діям, зокрема і тим, в які вплутуються депутати", - сказав глава держави.

Л.КУЧМА нагадав, що за результатами референдуму 2000 року 90% висловились за те, щоб "привести недоторканність (депутатську – УНІАН) до загально цивілізованих європейських норм". Л.КУЧМА ще раз заявив, що депутатський мандат не може бути "індульгенцією від всього і вся".

На його думку, якщо не ця ВР, то ті політичні сили, які будуть брати участь в парламентських виборах 2006 року, в своїх програмах повинні записати норму щодо обмеження недоторканності. Він також сказав, що в жодній країні не має такого "безпрєдєла", коли депутати мають право заходити на будь-яке підприємство, в тому числі і режимне, в будь-яку установу.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG