Доступність посилання

ТОП новини

Ініціативна група журналістів "5-го каналу" розпочала голодування, протестуючи проти тиску на канал


Про це в прямому ефірі в понеділок увечері повідомив ведучий, редактор новин Андрій Шевченко. Він повідомив, що після прес-конференції у прямому ефірі, на якій було оголошено про намір розпочати голодування і були оголошені вимоги, канал отримав низку перемог.


Про це в прямому ефірі в понеділок увечері повідомив ведучий, редактор новин Андрій Шевченко.

Він повідомив, що після прес-конференції у прямому ефірі, на якій було оголошено про намір розпочати голодування і були оголошені вимоги, канал отримав низку перемог.

Перша перемога, за його словами, полягає у тому, що канал "впритул наблизився до розблокування своїх рахунків". Апеляційний суд Києва розглянув апеляцію "5-го каналу" і ухвалив рішення, яке дозволить зняти арешт з рахунків.

Другою перемогою А.Шевченко назвав те, що минулого тижня Нацрада з питань телебачення і радіомовлення України, незважаючи на пропозиції деяких її членів відкликати ліцензію каналу, провела спеціальне засідання і відклала розгляд цього питання. Але головною перемогою журналіст назвав підтримку журналістів інших ЗМІ.

Водночас він наголосив, що цих перемог замало для вирішення усіх проблем каналу, і тому журналісти вирішили розпочати голодування. Ініціативна група "5-го каналу" проводитиме його на робочих місцях.
XS
SM
MD
LG