Доступність посилання

ТОП новини

Верховний Суд визнав незаконною відмову Центральної виборчої комісії розглядати скаргу кандидата на Президента Віктора Ющенко на дії телекомпанії ICTV


На думку довіреної особи Ющенка Миколи Катеринчука, телекомпанія ICTV порушила вимогу Закону про неможливість ведення агітації з боку іноземних громадян. "Зокрема, у програмі "Детально із Дмитром Кисельовим". Цей телеведучий є російським громадянином і не має права вести передвиборну агітацію або контрагітацію", - цитуються у повідомленні слова Катеринчука.

Про це повідомила прес-служба центрального штабу Ющенка.

На думку довіреної особи Ющенка Миколи Катеринчука, телекомпанія ICTV порушила вимогу Закону про неможливість ведення агітації з боку іноземних громадян.

"Зокрема, у програмі "Детально із Дмитром Кисельовим". Цей телеведучий є російським громадянином і не має права вести передвиборну агітацію або контрагітацію", - цитуються у повідомленні слова Катеринчука.

Також у Верховному Суді оскаржувались порушення вимог законодавства щодо ведення передвиборної агітації без відповідної оплати за це з виборчого фонду кандидата.
XS
SM
MD
LG