Доступність посилання

ТОП новини

ЗІНЧЕНКО ВВАЖАЄ, ЩО КЕРІВНИЦТВО РОСІЇ ВТЯГНУТО В ІНФОРМАЦІЙНИЙ ТИСК НА УКРАЇНСЬКИХ ВИБОРЦІВ, ХОТІЛО ВОНО ЦЬОГО, ЧИ НІ.


Керівник виборчої кампанії кандидата на пост Президента України Віктора ЮЩЕНКА Олександр ЗІНЧЕНКО вважає, що керівництво Росії втягнуто в інформаційний тиск на українських виборців, хотіло воно цього, чи ні.

Як передає кореспондент УНІАН, сьогодні на прес-конференції він висловив думку, що нинішній візит Президента РФ Володимира ПУТІНА в Україну був спрямований на те, щоб відтіснити з повідомлень ЗМІ всю іншу інформацію, що стосується виборів.

«Це технологія другого порядку, це не пряма агітація», - зазначив О.ЗІНЧЕНКО.

Водночас він не побачив у вчорашньому інтерв’ю В.ПУТІНА трьом загальнонаціональним каналам «жодного месиджа, заради якого було б необхідно робити подібну акцію… Виступ В.ПУТІНА не справляє враження, що він може змінити думку громадян».

Відповідаючи на запитання, чи планується зустріч В.ПУТІНА з В.ЮЩЕНКОМ, О.ЗІНЧЕНКО зауважив, що візит готувала Адміністрація Президента України, і тому в програмі В.ПУТІНА не може з’явитись прізвище В.ЮЩЕНКА.

О.ЗІНЧЕНКО зауважив, що В.ЮЩЕНКА навіть не запросили на урочисті збори до палацу «Україна», присвячені відзначенню 60-річчя визволення України від фашистських загарбників, хоча як лідер найбільшої фракції в парламенті, він там мав би бути. «Режим боїться появи самого кандидата, непередбачуваних подій у зв’язку з цим, наприклад оплесків», - сказав О.ЗІНЧЕНКУ.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG