Доступність посилання

ТОП новини

СПОСТЕРІГАЧІ ВІД СНД КОНСТАТУЮТЬ БАГАТО ГРУБИХ ПОРУШЕНЬ ВИБОРЧОГО ЗАКОНОДАВСТВА В УКРАЇНІ.


В Україні спостерігається багато грубих порушень виборчого законодавства напередодні виборів.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив спостерігач у складі місії Виконкому Співдружності Незалежних Держав Анатолій ОЙСТРАХ під час “круглого столу” “Про факти грубих порушень виборчого законодавства України під час кампанії з виборів Президента” в Російському клубі ”Вибори-2004”.

Як повідомив А.ОЙСТРАХ, в Україні спостерігаються грубі порушення виборчого законодавства. Зокрема, за два-три дні до виборів відсутні списки виборців, які голосуватимуть на дому; в територіальні комісії скриньки для голосування ще не завезені; майже неможливо застати голову на дільниці, щоб перевірити свою присутність у списку виборців, багато членів комісій відраховані, а протоколи про відрахування не завірені.

Крім того, за словами представника Автономної некомерційної організації із спостереження за виборами в країнах СНД (CIS EMO) з Данії Наталії ЧУМАКОВОЇ, найбільша кількість порушень закону про вибори Президента зафіксована у Західній Україні, зокрема, Львів перебуває в стадії формування дільничних комісій.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG