Доступність посилання

ТОП новини

ШТАБ ЮЩЕНКА ЗАКЛИКАЄ ВИБОРЦІВ ПРИЙТИ О 20-Й ГОДИНІ 31 ЖОВТНЯ У ВИБОРЧІ КОМІСІЇ, ЩОБ НЕ ДОПУСТИТИ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ ПІДРАХУНКУ ГОЛОСІВ.


Штаб Віктора ЮЩЕНКА закликає всіх своїх прихильників о 20 год. 31 жовтня прийти до дільничних виборчих комісій, з метою не допустити фальсифікації з підрахунком голосів.

Про це на прес-конференції заявив керівник виборчої кампанії В.ЮЩЕНКА Олександр ЗІНЧЕНКО.

Він зазначив, що якщо буде потрібно, про подальші кроки штаб оголосить пізніше. За його словами, зараз вони цього не хочуть робити з відомих причин.

О.ЗІНЧЕНКО підкреслив, що все залежить від уваги виборців на дільницях, щоб не було можливості сфальсифікувати результати виборів.

Він повідомив, що за інформацією, якою володіє штаб, сьогодні як у Президента, так і на регіональному рівні, відбулись численні наради, на яких роздається завдання будь-якою ціною забезпечити перемогу Віктора ЯНУКОВИЧА на загальнонаціональному рівні хоча б на 6-7%. А за відсутності такого результату погрожую масовими звільненнями.

Отже, підкреслив О.ЗІНЧЕНКО, на регіональних керівників накладена персональна відповідальність. Також він розповів про те, що сьогодні готується фальсифікація за допомогою відкріпних талонів. Зокрема, організовано 6 спецпоїздів з маршрутами із Східної України до Західної, в яких будуть перевозити людей з відкріпними талонами.

За його словами, існує завдання сфальсифікувати таким чином 15-30%.

Він також розповів, що Партія регіонів замовила в Дніпропетровську 79 автобусів, в кожному з яких буде по 50 чоловік.

За його даними, наприклад, в Луганську область направлено 700 тис. відкріпних посвідчень. І дано завдання, щоб кожна людина проголосувала двічі.

О.ЗІНЧЕНКО заявив, що штаб готовий до подібного розвитку подій і спостерігачі будуть уважно стежити за тим, щоб людина не проголосували двічі і щоб її голос не був врахований вдруге. Зокрема, будуть записуватись паспортні дані, процес фільмуватиметься тощо.

Він підкреслив, що виборча кампанія на диво не підготовлена для проведення справедливих і чесних виборів. Але він наголосив, що штаб В.ЮЩЕНКА зробить все необхідне, щоб вибори пройшли чесно і були дотримані закони і Конституція.

О.ЗІНЧЕНКО також наголосив, що штаб В.ЮЩЕНКА уважно проаналізував події в ніч з 23 на 24 жовтня і відпрацював «кожну деталь», щоб це не повторилось в майбутньому.

Коментуючи останню заяву парламентської більшості, що команда В.ЮЩЕНКА не хоче чесних виборів і розколює країну, О.ЗІНЧЕНКО підкреслив, що “не цій парламентській більшості говорити про чесні вибори”. Він погодився з тим, що люди дійсно поділені на бандитів і чесних людей, водночас зауваживши, що чесних людей - 47 млн., а бандитів лише декілька тисяч.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG