Доступність посилання

ТОП новини

За повідомленням “5 телеканалу”, "Райффайзенбанк" розблокував рахунки компаніï, заморожені на вимогу депутата Володимира Сивковича


Юристи каналу здивовані і кажуть, що тільки суд може вирішити питання розблокування рахунків. Саме завтра у Київському апеляційний суді мають відбутися слухання апеляції на рішення місцевого суду, який за позовом депутата Сивковича заблокував рахунки "5 каналу". Українська телекомпанія "5 канал" пропонує власникам засобів масової інформації підписати з редакціями договори про невтручання в редакційну політику і готова поділитися своїм досвідом.


Юристи каналу здивовані і кажуть, що тільки суд може вирішити питання розблокування рахунків. Саме завтра у Київському апеляційний суді мають відбутися слухання апеляції на рішення місцевого суду, який за позовом депутата Сивковича заблокував рахунки "5 каналу".

Українська телекомпанія "5 канал" пропонує власникам засобів масової інформації підписати з редакціями договори про невтручання в редакційну політику і готова поділитися своїм досвідом.

У зверненні до журналістів “5 канал” закликає колег до єдності. Працівники цієї телекомпаніï наголошують, що не втручаються у політику, а прагнуть бути об''єктивними для свого глядача.

Вже другий день триває голодування журналістів “5 каналу ” на вияв протесту проти тиску влади.
XS
SM
MD
LG