Доступність посилання

ТОП новини

Європейська мережа організацій зі спостереження за виборами - ЕНЕМО стурбована тиском української влади на молодіжні організаціï перед виборами президента


За словами співголови цієї місіï в Украïні Едила Байсалова, керівництво університетів нерідко забороняє студентам брати участь у масових акціях. Він також згадав про випадки, коли керівники підприємств, вузів і держустанов примушують учнів і службовців голосувати за певного кандидата.

За словами співголови цієї місіï в Украïні Едила Байсалова, керівництво університетів нерідко забороняє студентам брати участь у масових акціях.

Він також згадав про випадки, коли керівники підприємств, вузів і держустанов примушують учнів і службовців голосувати за певного кандидата.

У середу в Украïні відбулися нові акціï протесту молоді. У Києві кілька сотень студентів Києво-Могилянськоï академіï утворили живий ланцюг довкола навчального закладу, виступаючи проти тиску міліціï на керівництво академіï. Луганські студенти пікетували обласну адміністрацію, а в Полтаві міліція розігнала групу молодих людей, які протестували проти репресій з боку керівництва вузів.
XS
SM
MD
LG