Доступність посилання

ТОП новини

Незалежна профспілка гірників Краснодонської шахти імені Баракова закликала усіх шахтарів Краснодону відмовитися від поїздки до Києва у день виборів


За попередніми даними, близько однієї тисячі шахтарів делегує керівництво державного підприємства “Краснодон-вугілля” до Києва, щоб вони там 31-го жовтня проголосували за Януковича. Ось що з цього приводу говорить голова незалежної профспілки гірників шахти імені Баракова Дмитро Калитвинцев: “Їхати туди нашим людям непотрібно, тому що там може бути протистояння, а хтось цим скористається. А потім люди залишаться винними. Уся наша профспілка закликає не їхати ні в якому випадку, а голосувати вдома”.

Організаторами масового виїзду гірників до столиці виступили офіційні профспілки та керівники усіх 9-ти місцевих шахт.

За попередніми даними, близько однієї тисячі шахтарів делегує керівництво державного підприємства “Краснодон-вугілля” до Києва, щоб вони там 31-го жовтня проголосували за Януковича.

Ось що з цього приводу говорить голова незалежної профспілки гірників шахти імені Баракова Дмитро Калитвинцев: “Їхати туди нашим людям непотрібно, тому що там може бути протистояння, а хтось цим скористається. А потім люди залишаться винними. Уся наша профспілка закликає не їхати ні в якому випадку, а голосувати вдома”.
XS
SM
MD
LG