Доступність посилання

ТОП новини

Представники Ющенка у виборчих дільницях на Одещині зустрічають спротив...


Петро Каландирець

Величезні черги у приміщенні Територіального виборчого округу № 144 у Одеській області
Територіальний виборчий округ №144 з виборів Президента України у райцентрі Білгород-Дністровський, Одеської області ще у обідній час 30 жовтня 2004 року не був належним чином підготовленим до проведення голосування 31 жовтня. Як повідомили представники кандидатів на посаду Президента України Віктора Ющенка і Петра Симоненка, “чимало виборчих дільниць не є підготовленими до проведення виборів. У деяких приміщеннях відсутнє світло, необхідна інформація з біографічними данними кожного з кандидатів на посаду Президента України”.

Не не на всіх дільницях є необхідна кількість маленьких скриньок для голосування.

Особливі проблеми під час реєстрації для роботи на виборчих дільницях мають представники кандидата на посаду Президента України Віктора Ющенка. Керівництво територіальної комісії не прислуховується до порад і зауважень які висловлюють представники Ющенка.

Ще не всі скрині для голосування потрапили до виборчих дільниць
Після обіду 30 жовтня у приміщенні комісії округу стояли величезні черги людей. Кілька представників виборчих дільниць втрачали свідомість від втоми і нестачі свіжого повітря.

Як повідомив довірена особа Віктора Ющенка у виборчому окрузі 144 В’ячеслав Асєєв:

“Станом на 30 жовтня о 15.00 територіальна комісія не була спроможна виконати покладені на неї обов’язки. Дільничі комісії не готові до виборів.

Триває видача бюлетенів для голосування дільничим комісіям. Дотепер чимало дільчих комісій не знає хто у них буде працювати, хто є головою, і хто заступником...

Ми виявили голову виборчої дільниці №7 у місті Білгород-Дністровську, територіального округу 144, яка не внесена до існуючих списків”.


Представник кандидата на посаду Президента України Віктора Ющенка В"ячеслав Асєєв
В’ячеслав Асєєв переконаний, що за цих умов “вибори у територіальному виборчому окрузі №144 не можуть бути чесними.

Зокрема, у Татарбунарському районі, Одеської області відчувається втручання райдержадміністрації у роботу дільничих комісій”.


Представник кандидата на посаду Президента України Віктора Ющенка В”ячеслав Асєєв запевнив, що будуть офіційно оформлені акти про порушення.

“Ми будемо всіляко вимагати дотримання Законодавства і захищати право на чесні вибори. У разі необхідності ми будемо ініціювати і проведення акцій протесту біля районних державних адміністрацій” - зазначив В’ячеслав Асєєв.
XS
SM
MD
LG