Доступність посилання

ТОП новини

ЮЩЕНКО ОДЕРЖАВ 51,1% ГОЛОСІВ - ЕКЗІТ-ПОЛ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ


Згідно з даними екзіт-полу, проведеного Інститутом соціальної інформації, Інститутом правового суспільства та Інститутом відкритої політики, кандидат на пост Президента України Віктор ЮЩЕНКО одержав 51,1% голосів виборців. Згідно з результатами цього опитування, за Віктора ЯНУКОВИЧА віддали свої голоси 32,8% виборців, за Олександра МОРОЗА – 6,4%, за Петра СИМОНЕНКА – 5,7%, за інших кандидатів – 1,6%, проти всіх – 2,4%.

Згідно з даними екзіт-полу, проведеного Інститутом соціальної інформації, Інститутом правового суспільства та Інститутом відкритої політики, кандидат на пост Президента України Віктор ЮЩЕНКО одержав 51,1% голосів виборців.

Про це повідомив в УНІАН директор Інституту правового суспільства Михайло ДОВБЕНКО.

Згідно з результатами цього опитування, за Віктора ЯНУКОВИЧА віддали свої голоси 32,8% виборців, за Олександра МОРОЗА – 6,4%, за Петра СИМОНЕНКА – 5,7%, за інших кандидатів – 1,6%, проти всіх – 2,4%.

Загалом у ході екзіт-полу було опитано 25 000 респондентів на 2000 виборчих дільниць. Кількість відмов становила близько 30%. При цьому похибка може становити близько 5%.

Остаточні результати цього екзіт-полу будуть готові близько 23.00.

UNIAN
XS
SM
MD
LG