Доступність посилання

ТОП новини

СІВКОВИЧ СТВЕРДЖУЄ, ЩО НА НЬОГО ПРОДОВЖУЮТЬ ЧИНИТИ ТИСК.


Голова Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування обставин отруєння кандидата у Президенти України Віктора ЮЩЕНКА Володимир СІВКОВИЧ стверджує, що на нього продовжують чинити тиск. Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав в інтерв`ю журналістам.

За словами В.СІВКОВИЧА, про нього розповсюджується неправдива інформація щодо отримання грошей, а також купівлі санаторію в Криму нібито за виступ у парламенті з висновками спеціальної комісії ВР щодо хвороби В.ЮЩЕНКА (УНІАН: 7 жовтня В.СІВКОВИЧ виступив у ВР з інформацією щодо отруєння В.ЮЩЕНКА, висловивши сумнів у фаховості віденських лікарів, і запропонував провести експертизу в Україні. Також він заявив, що у комісії немає підстав стверджувати, що був замах на В.ЮЩЕНКА, але комісія також не може виключати зовнішнього впливу на лідера "Нашої України").

Як сказав В.СІВКОВИЧ, він вважає тиском те, що на нього "ллють повний бруд по всій країні". За його словами, тиском є і погрози, що коли "прийдуть до влади, то мене посадять". Він наголосив, що озвучує висновки експертів, спеціалістів, які у нього є, і не збирається оприлюднювати якусь неправдиву інформацію. За його словами, вся ця історія з отруєнням В.ЮЩЕНКА і його "травля" - "це все один ланцюг". УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG