Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні до головної бази українського флоту Севастополя прибув корабель Військово-Морських Сил США “Ла Салль”. Дружній візит американських моряків триватиме до 9-го листопада


Програмою візиту передбачена протокольна зустріч командування корабля з головнокомандувачем ВМС України віце-адміралом Ігорем Князем і керівництвом міської державної адміністрації. Заплановано, що українські військові ознайомляться із системою підготовки та тренування мічманів і старшин на борту американського корабля та з методикою проведення навчань з боротьби за живучість плавзасобу.

Програмою візиту передбачена протокольна зустріч командування корабля з головнокомандувачем ВМС України віце-адміралом Ігорем Князем і керівництвом міської державної адміністрації. Заплановано, що українські військові ознайомляться із системою підготовки та тренування мічманів і старшин на борту американського корабля та з методикою проведення навчань з боротьби за живучість плавзасобу. Відбудуться спортивні змагання між командами "Ла Салль" та флагмана ВМС України фрегата “Гетьман Сагайдачний”. 7-8 листопада американський корабель буде відкритий для відвідання гостями і мешканцями міста. Крім того, у неділю в центрі Севастополя на майдані Нахімова відбудеться виступ оркестру ВМС Сполучених Штатів.
XS
SM
MD
LG