Доступність посилання

ТОП новини

ГОТУЮТЬСЯ РОЗПОРЯДЖЕННЯ ЩОДО ЗАБОРОНИ ШКОЛЯРАМ І СТУДЕНТАМ НОСИТИ ОРАНЖЕВИЙ ОДЯГ, А НА ФАБРИКАХ СКОРОЧУЄТЬСЯ ВИРОБНИЦТВО ОРАНЖЕВОЇ ТКАНИНИ – ТОМЕНКО.


"Програвши боротьбу з анекдотами, влада почала тепер боротися із жовтогарячим кольором", - сказав сьогодні на прес-конференції народний депутат Микола ТОМЕНКО.

За його інформацією, в школах і вузах готуються розпорядження щодо заборони школярам і студентам носити оранжеві елементи в одязі, повідомили УНІАН у прес-службі Центрального штабу Віктора ЮЩЕНКА.

Також М.ТОМЕНКО розповів, що певні обмеження вводяться на вироблення продукції швейними фабриками: скорочуються обсяги виробництва оранжевої тканини. "Після того, як влада безуспішно намагалася закрити сайти з анекдотами про ЯНУКОВИЧА, вона намагається знищити оранжевий колір", - заявив народний депутат, нагадавши, що подібні експерименти з обов''язковою кольоровою гаммою одягу громадян проводилися в Туркменістані. "Що ж до методів інформаційної кампанії самої влади, я наведу лише один факт. На історичній пам''ятці – фортеці Меджибіж у Хмельницькій області – натягнуто величезний рекламний плакат Віктора ЯНУКОВИЧА", - розповів М.ТОМЕНКО.

Також у прес-службі штабу В.ЮЩЕНКА повідомили, що 6 листопада у середній школі №17 міста Черкаси заступник директора наказала учениці 8-го класу залишити приміщення школи тільки через те, що на дівчині була помаранчева хустинка. Як повідомив прес-секретар Черкаського регіонального штабу В.ЮЩЕНКА Степан ВІНЯРСЬКИЙ, за словами батька учениці, заступника голови партії "Яблуко" Сергія ОДАРИЧА, заступник директора середньої школи №17 Ніна ЖУК у присутності завуча із позакласної роботи Раїси МІЛЕШКІНОЇ наказала залишити приміщення школи учениці 8-го класу Наталі ОДАРИЧ за те, що у дівчинки була пов''язана помаранчева хустинка і таку саму хустинку вона дала своєму однокласнику.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG