Доступність посилання

ТОП новини

Луганська обласна організація Партії промисловців та підприємців сьогодні оприлюднила своє звернення до виборців шахтарського регіону із закликом проігнорувати рішення лідера партії Анатолія Кінаха про підтримку в очікуваному другому турі Віктора Ющенка і проголосувати за провладного кандидата Віктора Януковича


Таке звернення оприлюднив керівник обласної організації, народний депутат Валентин Зонь. Він заявив, що рішення про підтримку кандидатури Ющенка Кінах ухвалював не колегіально, відповідно до статуту партії, а одноосібно.

Таке звернення оприлюднив керівник обласної організації, народний депутат Валентин Зонь. Він заявив, що рішення про підтримку кандидатури Ющенка Кінах ухвалював не колегіально, відповідно до статуту партії, а одноосібно. Його заява ні з ким не узгоджувалася, а тому луганська організація вважає себе вільною від виконання волі партійного лідера, сказав Валентин Зонь. Він також зазначив, що на політичній раді партії буде дана оцінка політичній поведінці Анатолія Кінаха.
XS
SM
MD
LG