Доступність посилання

ТОП новини

ТІГІПКО ЗАДОВОЛЕНИЙ РЕЗУЛЬТАТОМ ПЕРШОГО ТУРУ І ПРОГНОЗУЄ ПЕРЕМОГУ ЯНУКОВИЧА З ПЕРЕВАГОЮ 3-4% У ДРУГОМУ ТУРІ.


Керівник виборчого штабу кандидата у Президенти Віктора ЯНУКОВИЧА Сергій ТІГІПКО задоволений результатом першого туру і прогнозує перемогу В.ЯНУКОВИЧА з перемогою 3-4% у другому турі.

Як передає кореспондент УНІАН, так він прокоментував журналістам оприлюднені сьогодні результати голосування у І турі виборів Президента.

"Я абсолютно переконаний, що ми повинні пишатися цим результатом, тому що ми добре розуміємо з чого ми починали", - сказав С.ТІГІПКО. Він нагадав, що за даними соціологічних опитувань у січні за В.ЯНУКОВИЧА було 12% громадян, а за В.ЮЩЕНКА – 27%, у червні за В.ЯНУКОВИЧА було 16%, за В.ЮЩЕНКА – 27%. "Зараз ми вийшли на практично рівний результат – близько 40%. Ми задоволені результатом, ми сприймаємо такий результат. Не дивлячись на те, що по голосуванню у нас дуже багато претензій, особливо в західних областях. Ці претензії стосуються тільки одного: голосувала не кількість людей, а кількість паспортів".

С.ТІГІПКО зазначив, що "ми добре знаємо, що робити далі". С.ТІГІПКО зазначив, що уряд продовжить свої соціальні ініціативи і повністю виконуватиме свої зобов''язання перед пенсіонерами, інвалідами, студентами та малозабезпеченими сім''ями. Він також пообіцяв, що "найближчим часом ви почуєте нові ініціативи". С.ТІГІПКО переконаний, що лівий електорат буде голосувати за В.ЯНУКОВИЧА. За його словами, це показують всі соціологічні дослідження.

Він також зазначив, що "ми посилимо контроль у всіх регіонах, щоб голосували не паспорти, а люди. Ми звернемося до виборців Півдня і Сходу, що якщо вони не прийдуть на вибори, за них інші оберуть Президента". С.ТІГІПКО висловив переконання, що явка виборців на Сході і на Півдні у другому турі буде набагато кращою, ніж у першому. Він зазначив, що ніхто не розраховував на таку високу явку у західних регіонах. За словами С.ТІГІПКА, "там прийшли на вибори на 15% людей більше, ніж живуть у регіоні". Проте він "зазначив, що зараз є рішення ЦВК і ми зобов''язані йому підпорядковуватися". Він також зазначив, що деякі судові рішення щодо результатів виборів в окремих регіонах ще не були враховані у оприлюднених сьогодні результатах ЦВК.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG