Доступність посилання

ТОП новини

ЮЩЕНКО ЗАДОВОЛЕНИЙ ПІДТРИМКОЮ ГРОМАДСЬКОГО ШТАБУ ОМЕЛЬЧЕНКА.


Кандидат на посаду Президента України Віктор ЮЩЕНКО задоволений рішенням громадського штабу мера Києва і екс-кандидата на посаду Президента Олександра ОМЕЛЬЧЕНКА підтримати його у другому турі.

Про це В.ЮЩЕНКО заявив сьогодні журналістам.

"Я можу тільки вітати ті зміни, які відбуваються у штабі О.ОМЕЛЬЧЕНКА", - сказав кандидат. Він зазначив, що перший тур виборів продемонстрував шляхетність киян, по-перше через високу явку на виборчі дільниці, а по-друге – через опозиційність до влади.

"Тільки 16% бюрократів, чиновників, віддали свої голоси за кандидата від влади", - сказав В.ЮЩЕНКО. Він також висловив думку, що громада міста продемонструвала свою політичну поведінку, тепер свою поведінку повинна продемонструвати і міська влада.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні громадський штаб кандидата на пост Президента О.ОМЕЛЬЧЕНКА та ряд обласних організацій партії "Єдність" прийняли рішення підтримувати у другому турі кандидатуру В.ЮЩЕНКА. Крім того, штаб закликав усі громадські організації, що підтримували О.ОМЕЛЬЧЕНКА, підтримати у другому турі В.ЮЩЕНКА.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG