Доступність посилання

ТОП новини

ЛІДЕР «ОКЕАНУ ЕЛЬЗИ» ВАКАРЧУК СТАВ РАДНИКОМ ЮЩЕНКА З ПИТАНЬ МОЛОДІЖНОЇ ПОЛІТИКИ.


Лідер групи «Океан Ельзи» Святослав ВАКАРЧУК став радником кандидат на пост Президента України Віктора ЮЩЕНКА з питань молодіжної політики на громадських засадах.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив сьогодні на прес-конференції у прес-клубі В.ЮЩЕНКА «Так!» радник В.ЮЩЕНКА Олег МЕДВЕДЄВ.

Водночас, він зазначив, що С.ВАКАРЧУК виконуватиме обов’язки радника виключно до завершення другого туру президентських виборів.

Присутній на прес-конференції С.ВАКАРЧУК зазначив, що, хоча ніколи не цікавився політикою, зараз він просто хоче висловити свою громадську позицію. «Просто я думаю, що мій голос і голос всіх чесних людей дуже потрібен зараз країні», - сказав лідер «Океану Ельзи». «Оскільки кампанія проходить не так цивілізовано, як в інших країнах, то і ми, музиканти, можемо займати трохи іншу позицію ніж наші колеги з тих країн», - додав С.ВАКАРЧУК.

Він підкреслив, що бачить свою місію як радника у зверненні до молоді, яка, традиційно, є більш політично інертною, ніж більш дорослі люди.

Говорячи про можливості виступу на мітингах на підтримку В.ЮЩЕНКА, музикант висловив думку, що на таких мітингах до виборців має звертатися сам кандидат на пост Президента, але, водночас, не виключив можливості виступу на мітингах, якщо буде така потреба.

С.ВАКАРЧУК також не виключив можливості проведення разових концертних акцій на підтримку В.ЮЩЕНКА, однак підкреслив, що на це не робиться основна ставка.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG