Доступність посилання

ТОП новини

НАША УКРАЇНА” РОЗПОЧАЛА У ВІННИЦІ АКЦІЮ „ПОМАРАНЧЕВЕ МІСТО”.


Сьогодні обласний штаб „Нашої України” розпочав у Вінниці акцію „Помаранчеве місто”, у ході якої водіям міста будуть роздані 20 тисяч помаранчевих стрічок.

Про це кореспонденту УНІАН повідомив керівник Вінницького обласного штабу „Нашої України”, народний депутат Володимир СКОМАРОВСЬКИЙ.

За його словами ідея проведення акції „помаранчеве місто” виникла ще до оголошення офіційних результатів першого туру президентських виборів, коли була заборонена відкрита агітація кандидатів на пост Президента України.

«Сьогодні, під час розгортання акції практично на всіх пожвавлених перехрестях Вінниця стоять молоді агітатори штабу „Нашої України”, які запитують у водіїв про їхню готовність розмістити на своєму авто помаранчеву стрічку, і роздають помаранчеві стрічки у разі згоди”, – сказав В.СКОМАРОВСЬКИЙ.

Він додав, що таким чином до кінця тижня своєрідна реклама лідера „Нашої України” Віктора ЮЩЕНКА перетворить Вінницю на „помаранчеве місто”, адже планується розповсюдження близько 20 тисяч помаранчевих стрічок.

„На сьогодні ми скупили практичні всі помаранчеві стрічки у місцевих магазинах та навіть ЗАГСі, адже бажаючих розмістити на своїх авто таку рекламу у Вінниці вистачає. Тому цілком ймовірно, що навіть цих 20 тисяч стрічок нам не вистачить, доведеться робити додаткову закупівлю „агітаційного матеріалу”, – повідомив В.СКОМАРОВСЬКИЙ.

Він додав, що акція „помаранчеве місто” не є противагою розміщення у Вінниці біг-бордів кандидата на пост президента України Віктора ЯНУКОВИЧА, адже штаби вибрали перед другим туром абсолютно різні стратегії здобуття прихильності виборців.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG