Доступність посилання

ТОП новини

В іракському місті Ель Фалуджі авіація США сьогодні зранку знову бомбардувала позиції повстанців


Військові стверджують, що місто загалом ними контролюється. Проте, ще залишаються невеликі зони опору повстанців, для придушення яких необхідні ще декілька днів. За даними командування, під час боїв у Ель Фалуджі загинули 38 американських та 6 іракських солдатів. Втрати бойовиків – понад тисяча осіб.

Ціль ударів, за повідомленням американських військових, підземні склади зброї у південній частині міста. Відразу ж після бомбардування в цьому районі спалахнув бій.

Військові стверджують, що місто загалом ними контролюється. Проте, ще залишаються невеликі зони опору повстанців, для придушення яких необхідні ще декілька днів.

Генерал Джон Сеттлер пообіцяв: “Ми не зупинимося, доки не зачистимо кожну будівлю у місті, доки повністю не придушимо спротиву бойовиків, доки не будемо впевненні, що у місті більше не залишилося зброї та вибухівки, яку використовують для виготовлення бомб та мінування автомобілів”.

За даними командування, під час боїв у Ель Фалуджі загинули 38 американських та 6 іракських солдатів. Втрати бойовиків – понад тисяча осіб.
XS
SM
MD
LG