Доступність посилання

ТОП новини

ТІГІПКО ЗАПЕВНЯЄ, ЩО ЯНУКОВИЧ ПІДТРИМУЄ КУРС УКРАЇНИ НА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ.


У Віктора ЯНУКОВИЧА вивірена і прагматична позиція відносно зовнішньополітичного курсу України. Про це сьогодні на зустрічі з журналістами заявив Сергій ТІГІПКО - керівник Центрального виборчого штабу кандидата на пост Президента України В.ЯНУКОВИЧА.

Як повідомили УНІАН у прес-службі штабу, за словами С.ТІГІПКА, кандидат на пост Президента В.ЯНУКОВИЧ підтримує курс на євроінтеграцію, який має реалізуватись впродовж наступних 10 років, а не 5, як на цьому наполягає опозиція.

Також, за словами С.ТІГІПКА, кандидат упевнений: зараз про вступ України до НАТО говорити передчасно. Переозброєння армії, налаштування військового виробництва на зарубіжні стандарти призведе до зупинки галузі, втрати бюджетних коштів, серйозних проблем у ВПК, сказав керівник штабу.

На даному етапі розвитку країни більш важливим є вступ до зони вільної торгівлі, що стане для України першим рівнем інтеграції, вважає С.ТІГІПКО. До Верховної Ради подано 29 відповідних документів, ухвалення яких дасть можливість українським товаровиробникам торгувати з Росією, Білоруссю, Казахстаном без квот та митних кордонів. Одночасно Україна готуватиметься до вступу до Євросоюзу та СОТ, наголосив С.ТІГІПКО.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG