Доступність посилання

ТОП новини

Вiдомi українськi боксери Вiталiй i Володимир Клички закликали громадян України пiдтримати у другому турi президентських виборiв Вiктора Ющенка


Говорить Віталій Кличко: "По перше, чому Ющенко? Я знайомий з обома кандидатами , і моє серце мені підказує, моя совість підказує. Я звертаюсь до кожного з виборців: добре вивчити кожного з кандидатів, його передвиборчу програму, його платформу, його минуле і теперішнє життя, і спробувати зазирнути у майбутнє. Від цього вибору залежить майбутнє не тільки наше, а й майбутнє наших дітей, і яким шляхом розвиватиметься Україна. Зваживши усі «за» і «проти», я все ж зробив вибір - Віктор Ющенко і закликаю те ж саме зробити тих громадян, кому майбутнє наше не байдуже".

Звернення оприлюднене на офiцiйному сайтi братiв-боксерiв.

У понеділок брати Клички провели у Нью-Йорку прес-тренінг, після якого ділились з журналістами не лише спортивними досягненнями, а й висловили свої політичні погляди.

Говорить Віталій Кличко: "По перше, чому Ющенко? Я знайомий з обома кандидатами, і моє серце мені підказує, моя совість підказує. Я звертаюсь до кожного з виборців: добре вивчити кожного з кандидатів, його передвиборчу програму, його платформу, його минуле і теперішнє життя, і спробувати зазирнути у майбутнє. Від цього вибору залежить майбутнє не тільки наше, а й майбутнє наших дітей, і яким шляхом розвиватиметься Україна. Зваживши усі «за» і «проти», я все ж зробив вибір - Віктор Ющенко і закликаю те ж саме зробити тих громадян, кому майбутнє наше не байдуже".

Мiжнародна добродiйна органiзацiя "Асоцiацiя чемпiонiв Украïни, Європи, свiту i Олiмпiйських iгор "Олiмпiйський вогонь" закликала громадян Украïни пiдтримати у другому турi президентських виборiв кандидатуру Вiктора Ющенка. Пiд зверненням поставили пiдписи спортсмени Юрiй Чиж, Стелла Захарова, Владислав Третяк. За підтримку Ющенка виступив і чемпіон світу із шахів Руслан Пономарьов.
XS
SM
MD
LG