Доступність посилання

ТОП новини

БОКСЕРИ БРАТИ КЛИЧКИ ЗАКЛИКАЮТЬ ВИБОРЦІВ УКРАЇНИ ПРОГОЛОСУВАТИ ЗА ЮЩЕНКА.


Всесвітньо відомі українські боксери Віталій та Володимир КЛИЧКИ закликають виборців України голосувати за Віктора ЮЩЕНКА.

Як передає кореспондент УНІАН, про це йдеться у оприлюдненому сьогодні в прес-клубі "Так!" відеозверненні братів. "Не зважаючи на те, що ми знаходимося далеко від України, нам не байдужі ті процеси, які відбуваються у нас на Батьківщині. Ми хочемо сьогодні звернутися до вас не як до спортивних вболівальників, а як до громадян України", сказав Віталій КЛИЧКО.

"21 листопада – вибори Президента України: відкладіть всі ваші справи, прийдіть на виборчі дільниці і віддайте ваш голос за майбутнього Президента України В.ЮЩЕНКА. Ми віримо в його перемогу 21 листопада", - наголосив всесвітньо відомий боксер.

В свою чергу молодший з братів Володимир підкреслив, що майбутнє України – це особисте майбутнє кожного з її громадян. "Зробіть такий вибір, який підкаже вам ваше серце", - сказав він.

Як зазначив перед показом відеозвернення керівник прес-клубу Олег МЄДВЄДЄВ, брати КЛИЧКИ зробили свою заяву не випадково. "Це їх свідомий громадянський вибір", - наголосив він. За словами О.МЄДВЄДЄВА, боксери та В.ЮЩЕНКО вже давно спілкуються. "В.ЮЩЕНКО завжди дивиться їх бої, тримає за них кулаки, вболіває", - сказав він. О.МЄДВЄДЄВ зазначив, що кандидат від опозиції та спортсмени періодично телефонують одне одному, зокрема, брати КЛИЧКИ дзвонили В.ЮЩЕНКУ під час його лікування, щоб підтримати та дізнатися, як він себе почуває.

Засвідчуючи свій вибір, брати КЛИЧКИ під час відеозвернення були одягнуті у яскраво оранжеві светри.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG