Доступність посилання

ТОП новини

ЧЛЕНИ ВСЕРОСІЙСЬКИХ ОФІЦЕРСЬКИХ ЗБОРІВ ВВАЖАЮТЬ, ЩО ЛЮДИНА З КРИМІНАЛЬНИМ МИНУЛИМ НЕ ПОВИННА СТАТИ ПРЕЗИДЕНТОМ УКРАЇНИ.


Члени Всеросійських офіцерських зборів, звертаючись до українського народу, офіцерів українських Збройних Сил, стверджують, що людина з кримінальним минулим не повинна стати Президентом України.

Як передає кореспондент УНІАН, про це від їхнього імені заявив сьогодні на прес-конференції в УНІАН президент ВОЗ, керівник Всеросійського союзу громадських об''єднань ветеранів десантних військ генерал-полковник Владислав АЧАЛОВ.

Як йдеться в його заяві, "ми звертаємося до Вас, щоб запобігти можливому погіршенню відносин між нашими країнами, нашими братськими народами, яке можливе через нерозумні дії окремих політиків-авантюристів, олігархів і урядовців-хабарників. Ми хочемо нагадати Вам, що за помилки політиків завжди розплачується простий народ".

За словами В.АЧАЛОВА, "вважається, що Росія, російський народ підтримують на виборах Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА". Насправді ж, стверджує він, посилаючись на опит російського Центру соціального прогнозування, 83% росіян вважають, що "людина з кримінальним минулим не повинна бути Президентом".

"ЯНУКОВИЧ - людина з двома судимостями і певною репутацією - це не наш вибір", - зазначив В.АЧАЛОВ. Разом з тим, керівник ВОЗ говорить, що "ми також не довіряємо Віктору ЮЩЕНКО і не хочемо бачити його Президентом України".

За словами В.АЧАЛОВА, "в Україні є немало мудрих і сильних державних діячів". Серед таких він назвав лідера Соцпартії Олександра МОРОЗА і секретаря Ради національної безпеки України Володимира РАДЧЕНКА.

Відповідаючи на одне із питань, В.АЧАЛОВ сказав, що він не вважає свою заяву втручанням у виборчу кампанію України (за українським законодавством іноземний громадянин не має права проводити в будь-якій формі передвиборну агітацію під час виборчої кампанії в Україні), оскільки йому не байдужа доля України, у зв''язку з чим він "за покликом офіцерської і громадянської честі" приїхав до України.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG