Доступність посилання

ТОП новини

Провідні українські політики з оточення Януковича і Кучми не зможуть отримати візи для в’їзду до Сполучених Штатів без спеціального дозволу Державного департаменту США. Про це повідомила сьогодні американська газета "The Washington Times”, посилаючись на посадовця Держдепу. За даними газети, в цьому списку опинилися керівник Адміністрації президента Віктор Медведчук, зять президента Віктор Пінчук, Генеральний прокурор України Геннадій Васильєв і міністр внутрішніх справ Микола Білоконь


Раніше США вже відмовили у візі одному з лідерів Соціал-демократичної партії (об`єднаної), народному депутату Григорію Суркісу.

Раніше США вже відмовили у візі одному з лідерів Соціал-демократичної партії (об`єднаної), народному депутату Григорію Суркісу.

В інтерв`ю радіо “Свобода” речник американського посольства у Києві Брент Баєрз підтвердив інформацію щодо Суркіса. Водночас американські офіційні особи наперед не повідомляють, кому іще можуть заборонити в''їзд до Америки. Брент Баєрз з цього приводу зауважив: "Будь-яка посадова особа, причетна до корупції, чи втручання у юридичний чи виборчий процес має очікувати, що її анкету розглянуть згідно з відповідною постановою президента".

Таку постанову президент США Джордж Буш підписав на початку цього року.
XS
SM
MD
LG