Доступність посилання

ТОП новини

ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇ ЗАКЛИКАЮТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У "НІЧНІЙ ВАРТІ" БІЛЯ ВИБОРЧИХ ДІЛЬНИЦЬ.


Громадська коаліція "Новий вибір 2004" закликає виборців взяти участь у проекті "Нічна варта". Про це сказав на прес-конференції в агентстві УНІАН керівник секретаріату цієї громадської коаліції Ігор КОГУТ.

За його словами, йдеться про громадську охорону законності на дільницях у ніч підрахунку результатів виборів Президента України.

Він закликав виборців після закінчення голосування 21 листопада о 20.00 прийти на свої виборчі дільниці і чекати на оприлюднення результатів голосування.

І.КОГУТ наголосив, що згідно із законодавством України, після закінчення підрахунку голосів та підписання протоколів, ці дані мають бути оприлюднені. За його словами, дані треба зафіксувати, щоб потім їх можна було порівняти з результатами по даній дільниці, які будуть оприлюднені ЦВК та в ході паралельного підрахунку голосів.

Президент Фонду "Європа ХХІ століття" Інна ПІДЛУЦЬКА зазначила, що "це не заклик до акцій протесту", а контроль з боку громадян, щоб не допустити фальсифікації результатів виборів Президента України.

За словами співкоординатора громадської ініціативи "Знаю!" Петра КОШУКОВА, ця акція буде і моральною підтримкою для членів виборчих комісій, які не хочуть піддаватися на тиск і брати участь у фальсифікації.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG