Доступність посилання

ТОП новини

УКРАЇНСЬКІ ТРУДОВІ МІГРАНТИ ЗАКЛИКАЮТЬ СПІВВІТЧИЗНИКІВ ГОЛОСУВАТИ ЗА ЮЩЕНКА.


Представники української трудової міграції, які працюють за кордоном, закликають співвітчизників голосувати на виборах Президента України за Віктора ЮЩЕНКА.

Як повідомляє прес-служба Центрального штабу В.ЮЩЕНКА, відповідну заяву оприлюднила сьогодні народний депутат Оксана БІЛОЗІР, керівник міжнародної організації "Четверта хвиля".

У заяві представників Слобожанщини та Поділля, Полісся, Буковини, Донбасу та інших куточків України йдеться: "Політична байдужість влади змусила нас виїхати на чужину в пошуках кращої долі. Ми не мали на батьківщині можливості чесно заробити кошти для того, щоб оплатити навчання своїх дітей та купити ліки своїм батькам.

Держава, яка мала б гарантувати своїм громадянам гідний рівень життя натомість виштовхнула нас за межі України". "Народна мудрість каже – з відстані краще бачиться. Наш народ віками не мав своєї держави, але зумів зберегти свої унікальні традиції.

Сьогодні настав час, коли Україна тримає відповідь перед прийдешнім поколінням. Ми звертаємося до своїх родин, побратимів, до кожного українця – на дайте втягнути себе в оману брехні та порожніх обіцянок влади, якій байдужий цей народ та ця земля. Будьте сильні в цей вирішальний для України час, будьте одностайні в свої переконаннях, будьте сповнені віри у власні сили", заявляють українські заробітчани.

"Ми вважаємо, що тільки морально чисто, професійно висока, патріотично налаштована і духовно багата особистість В.ЮЩЕНКА спроможна привести людей до усвідомлення істини, а майбутнє держави наповнити змістом на благо кожного з нас, на благо України", - зазначають представники сучасної трудової міграції. Документ підписано представниками "Четвертої хвилі" у Великій Британії, Італії, Іспанії, "Союзу студентів" Німеччини та інших країнах.

О.БІЛОЗІР наголосила, що з трьох мільйонів українських заробітчан – 70% жінки. "Причому ця цифра - три мільйони - була оприлюднена тільки три дні тому, до цього влада стверджувала, що там проживають та працюють лише 40 тисяч громадян. Влада приховувала справжню цифру мігрантів. Тому що ця цифра, як і багато чого іншого, є свідченням злочинності влади", - зазначила О.БІЛОЗІР.

Також вона повідомила про те, що влада буде намагатися фальсифікувати результати виборів за кордоном, зокрема, у Росії та Придністров''ї. "Для цього ЦВК вже виготовила по закордонному виборчому округу на 20000 бюлетенів більше, ніж у першому турі", - розповіла народний депутат.

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG