Доступність посилання

ТОП новини

(20:52) Кандидат на Президента Украïни Віктор Ющенко не визнає остаточних результатів президентських виборів, згідно з якими переможцем визнаний прем’єр-міністр Віктор Янукович


Опозиція Украïни створила Комітет національного порятунку. Про це сказав Віктор Ющенко, виступаючи перед своїми прихильниками на Майдані Незалежності в Києві після оголошення остаточних результатів ЦВК. Комітет національного порятунку бере на себе відповідальність за збереження демократії в державі. Цей Комітет оголосив всеукраїнський політичний страйк. Лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз заявив про припинення занять у навчальних закладах і роботи підприємств.


Опозиція Украïни створила Комітет національного порятунку. Про це сказав Віктор Ющенко, виступаючи перед своїми прихильниками на Майдані Незалежності в Києві після оголошення остаточних результатів ЦВК.

Комітет національного порятунку бере на себе відповідальність за збереження демократії в державі.

Цей Комітет оголосив всеукраїнський політичний страйк. Лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз заявив про припинення занять у навчальних закладах і роботи підприємств.

"Наш актив організовує громадян...припиняються заняття в школах і ВНЗ, припиняється робота на підприємствах", - сказав Мороз.
XS
SM
MD
LG