Доступність посилання

ТОП новини

РОСІЯ НЕ ПОВИННА ВИЗНАВАТИ, ЩО ДАРЕМНО ВТРУТИЛАСЯ В ПЕРЕДВИБОРЧІ ПЕРЕГОНИ В УКРАЇНІ – ЖИРИНОВСЬКИЙ


Росія не повинна визнавати, що даремно втрутилася в передвиборчі перегони в Україні. Про це заявив віце-спікер Держдуми РФ Володимир ЖИРИНОВСЬКИЙ у програмі "Основний інстинкт" на телеканалі ОРТ (Всесвітня мережа), яка була присвячена темі "Як Росії слід поводитися в нинішній ситуації з Україною".

В.ЖИРИНОВСЬКИЙ упевнений, що в Україні має бути "наймогутніший, сильніший вплив Росії". "У жодному випадку не можна говорити, що дарма ми втрутилися", - заявив він. На його думку, "є перемога ЯНУКОВИЧА, і всі інші повинні з цим змиритися".

В.ЖИРИНОВСЬКИЙ також заявив, що Росії не слід ні з ким вести переговори – ні з США, ні з ЄС. Він зазначив, "що скрізь, де б Росія не вела переговори, чи то питання щодо Палестини, Іраку, Югославії, скрізь вона програвала, скрізь переважала американська позиція".

На його думку, Росії слід далі підтримувати Віктора ЯНУКОВИЧА. "Він дійде влади до Нового року. Там все заспокоїться", а потім, за словами В.ЖИРИНОВСЬКОГО, необхідно "швидко ухвалити всі рішення: в Україні – подвійне громадянство. Російська мова – друга.

Відкриваємо кордони, і російський капітал приходить до України, щоб не було ніяких перешкод, і все буде добре. І не треба вигадувати тут якусь особливу думку якоїсь української еліти". UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG