Доступність посилання

ТОП новини

(14.26) Кандидат на Президента Віктор Ющенко звинувачує виборчий штаб свого суперника Віктора Януковича у намірі зірвати переголосування другого туру виборів Президента


Сьогодні на прес-конференції опозиційний лідер не виключив, що подібну мету переслідує і чинний голова держави Леонід Кучма.


Сьогодні на прес-конференції опозиційний лідер не виключив, що подібну мету переслідує і чинний голова держави Леонід Кучма.

За словами Ющенка, для цього у східних регіонах України на період виборів готуються провокації та численні судові позови з метою затягти або зірвати результати виборів.

Ющенко також назвав неконструктивною позицiю Януковича, який вчора заявив про прибуття до Києва після 26 грудня представникiв різних органiзацiй, з намiром не допустити громадянського перевороту:

“Його перемоги ніколи не буде, я хотів би, щоб ці сни йому вже наснилися, щоб він не мучив країну, щоб він не мучив прекрасних людей Донбасу та Донеччини. Якщо ця людина свідома цього, то він прийме цей хрест. Якщо людина буде дихати реваншем пустим та безпредметним, то, звичайно, він народить не одну ідею сепаратизму, федералізму, він буде з ранку до вечора волати, що він – опозиціонер до свого власного уряду. Це все вже парадокси політики”.
XS
SM
MD
LG