Доступність посилання

ТОП новини

(17.48) У п’ятницю британські видання знову звертаються до теми отруєння Віктора Ющенка


Газета “Файненшл Таймз” розповідає, як на замовлення Олени Франчук та Віктора Пінчука, доньки та зятя Президента України Леоніда Кучми французька піар-компанія пропонувала міжнародним медіа, начебто, докази того, що отруєння Ющенка не було


Газета “Файненшл Таймз” розповідає, як на замовлення Олени Франчук та Віктора Пінчука, доньки та зятя Президента України Леоніда Кучми французька піар-компанія пропонувала міжнародним медіа, начебто, докази того, що отруєння Ющенка не було.

“Файненшл Таймз” пише про те, як невдовзі по отруєнню Ющенка група паризький піарівських фахівців з компанії “Юро-Ере-Сеже” під керівництвом Ісіка Нувелона організувала у Відні прес-конференцію із генеральним директором клініки “Рудольфвінерхауз” Лотером Віке. Віке намагався заперечити інформацію про отруєння Ющенка. “Файненшл Таймз” пише, що французькі піарники працювали на зятя Президента України – Віктора Пінчука та на його доньку Олену Франчук. Британське видання зазначає, що Нувелон пропонував свої докази, начебто, відсутності отруєння Ющенка міжнародним медіа.
XS
SM
MD
LG