Доступність посилання

ТОП новини

Кандидати на Президента України сьогодні продовжили свої поїздки країною. Віктор Янукович відвідав Одесу, Віктор Ющенко із приватним візитом - Черкаську область


Незмінними залишаються плани кандидата на посаду Президента Віктора Януковича щодо статусу російської мови в Україні. “Всі мої дії будуть одразу після виборів”, - сказав він.

Докладніше про візит Віктора Януковича розповідає Петро Каландирець:

Незмінними залишаються плани кандидата на посаду Президента Віктора Януковича щодо статусу російської мови в Україні. “Всі мої дії будуть одразу після виборів”, - сказав він.

Віктор Янукович заявив, що не є прихильником закликів до розколу України: “Я вважаю, що це в якійсь мірі емоції, і це емоції на те беззаконня, яке люди відчули після голосування у другому турі. Що стосується моєї думки, то я за автономію економічну наших регіонів і підняття рівня прав регіонів у вирішенні економічних проблем”.

Відразу після зустрічі з одеситами кандидата на Президента Віктора Януковича в Одесі з''явився лідер соціалістів Олександр Мороз, який виступив перед прихильниками іншого претендента на президентську посаду Віктора Ющенка.

Мороз у своїй промові закликав проголосувати 26 грудня по совісті та повідомляти про фальсифікації, що відбулися під час другого туру виборів.

Олександр Мороз: “Я думаю, що внаслідок ухвалення законів, внаслідок переобрання ЦВК, рішення Верховного Суду, запрошення до Генеральної прокуратури на допити вчора губернатора Харківщини Кушнарьова – все це робить добрі сигнали для тих людей, які керуються законом, це дуже важливо. Все це разом дає підстави говорити про те, що Віктор Ющенко, очевидно, здобуде переконливу перемогу під час повторного голосування”.

А Віктор Ющенко сьогодні зранку відбув до Черкаської області з приватним візитом, а вже завтра він вітатиме всіх українців із днем Святого Миколая на майдані Незалежності у Києві.
XS
SM
MD
LG