Доступність посилання

ТОП новини

(15.46) Не зважаючи на попередження Міністерства закордонних справ України, що надійшло вчора на адресу голови Харківської облдержадміністрації Степана Масельського, сьогодні у Харкові відбулася нарада керівників прикордонних областей України та Росії


Міністерство закордонних справ України вчора попередило голову Харківської облдержадміністрації про те, що, відповідно до українського законодавства, подібні двосторонні зустрічі потребують попередньої домовленості із Міністерством закордонних справ.

Міністерство закордонних справ України вчора попередило голову Харківської облдержадміністрації про те, що, відповідно до українського законодавства, подібні двосторонні зустрічі потребують попередньої домовленості із Міністерством закордонних справ. У зв’язку із цим пропонувалося перенести зустріч на середину січня. Проте сьогодні нарада керівників прикордонних областей України та Росії у Харкові відбулася. На ньому ухвалили рішення про збільшення товарообігу між прикордонними областями України та Росії до 18 %, а також пропозиція до урядів обох країн про узаконення перебування українських робітників в Росії, а російських в Україні.
XS
SM
MD
LG