Доступність посилання

ТОП новини

Кандидат на Президента Віктор Янукович вважає провокаційними заяви про підготовку його прихильниками збройних загонів для зриву виборів Президента. Про це Янукович заявив у прямому ефірі полтавської обласної державної телерадіокомпанії "Лтава" увечері 22-го грудня


За словами Януковича, він зробить усе від нього залежне, щоб не допустити сутичок його прихильників із прихильниками свого суперника Віктора Ющенка в день переголосування другого туру виборів 26-го грудня. На його думку, саме він не допустив таких сутичок після другого туру виборів 21-го листопада, коли звернувся до 30-ти тисяч своїх прихильників, які приїхали до Києва.

Днями депутат Верховної Ради Григорій Омельченко заявив, що прихильники Януковича придбали 100 одиниць вогнепальної зброї, 90 гранат, 25 кг тротилу й 100 електродетонаторів у Чорноморського флоту Росії. За його словами, зброя призначена для організації масових безчинств у Києві в разі, якщо Янукович програє вибори Президента. А це дасть можливість Президентові Леоніду Кучмі запровадити надзвичайний стан в країні.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG