Доступність посилання

ТОП новини

На Західному березі Йордану під час перестрілки з ізраїльськими військовими сьогодні зранку убиті двоє палестинських бойовиків


У місті Рамаллі на Західному березі Йордану сьогодні відбудеться церемонія складання присяги новообраного президента Палестинської автономії Махмуда Аббаса. Прем’єр-міністр Ізраїлю Аріель Шарон по телефону привітав Аббаса з перемогою на виборах. Махмуд Аббас уже висловив наміри відновити мирний діалог з Ізраїлем, повернувшись до міжнародного плану врегулювання на Близькому Сході, відомого під назвою “дорожня карта”.

У місті Рамаллі на Західному березі Йордану сьогодні відбудеться церемонія складання присяги новообраного президента Палестинської автономії Махмуда Аббаса.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Аріель Шарон по телефону привітав Аббаса з перемогою на виборах. Махмуд Аббас уже висловив наміри відновити мирний діалог з Ізраїлем, повернувшись до міжнародного плану врегулювання на Близькому Сході, відомого під назвою “дорожня карта”.

Ізраїльські гелікоптери сьогодні обстріляли з повітря об’єкти у смузі Газа. Про жертви не повідомляється. Учора зі смуги Газа палестинські бойовики вкотре уже обстріляли ракетами територію Ізраїлю.
XS
SM
MD
LG