Доступність посилання

ТОП новини

Одеська обласна організація партії «Наша Україна» поширила заяву, в якій наголошує, що не має ніякого стосунку до утворення однойменної фракції в Одеській облраді


«Останнім часом, коли змінилася політична кон’юнктура, виявилося, що в органах влади та місцевого самоврядування Одещини є багато прихильників Віктора Ющенка та “Нашої України”. Де були ці особи під час складної виборчої кампанії – таємниця. Але бажання якось влаштуватися при новій владі пересилює здоровий глузд», наголошено у поширеній заяві.

«Останнім часом, коли змінилася політична кон’юнктура, виявилося, що в органах влади та місцевого самоврядування Одещини є багато прихильників Віктора Ющенка та “Нашої України”. Де були ці особи під час складної виборчої кампанії – таємниця. Але бажання якось влаштуватися при новій владі пересилює здоровий глузд», наголошено у поширеній заяві. На сесії Одеської обласної ради було оголошено про створення депутатської фракції “Наша Україна”. Ініціатори створення фракції, йдеться у Заяві, не провели жодних консультацій з обласною організацією партії “Наша Україна” чи з однойменною громадською організацією.
XS
SM
MD
LG