Доступність посилання

ТОП новини

Чи не єдина фракція, яка досі не визначилася щодо завтрашньої підтримки чи не підтримки у парламенті Юліі Тимошенко на прем’єрську посаду – “Наша Украïна”


Як повідомив депутат Віктор Пинзеник, рішення з цього приводу ще не ухвалили, однак досягнута домовленість, що Тимошенко зустрінеться зі членами груп, які входять до фракціï - групи "Наша Україна", "Солідарність" та "Разом".

Як повідомив депутат Віктор Пинзеник, рішення з цього приводу ще не ухвалили, однак досягнута домовленість, що Тимошенко зустрінеться зі членами груп, які входять до фракціï - групи "Наша Україна", "Солідарність" та "Разом". Зустріч з групою Народного Руху відбулася напередодні, ïï голова Юрій Костенко каже:

“Те, як формуватиметься увесь склад уряду, на місцях влада, тут зараз йдуть уточнення в плані кандидатур, а у плані того, чи будемо ми підтримувати кандидатуру Юліі Тимошенко”.

Щодо розбрату у позиціях фракціï “Наша Украïна” по завтрашньому голосуванню у парламенті народний депутат Євген Червоненко каже, що:

“Не тільки переможені та опозиція проходять випробування, ми це за три роки пройшли. Ще більше випробування, я це знаю з великого спорту, очікують чемпіонів. Хто як себе веде сьогодні, хто в яких кулуарних переговорах під “ковдрою” бере участь – це тема моралі, обов’язку та совісті кожного. Хто і як буде голосувати, я вважаю, що сьогодні кожен у команді переможця складає іспит”.
XS
SM
MD
LG