Доступність посилання

ТОП новини

Виконувач обов''язків прем''єр-міністра України Юлія Тимошенко закликає народних депутатів підтримати програму діяльності майбутнього Кабміну під назвою “На зустріч людям”, яку вже подали до Верховноï Ради


У листі до депутатів Тимошенко наголошує, що пропонує не себе особисто, а бачення шляхів розвитку держави й суспільства.


У листі до депутатів Тимошенко наголошує, що пропонує не себе особисто, а бачення шляхів розвитку держави й суспільства.

Програма майбутнього уряду складається із шести розділів, що мають назву "Віра", "Справедливість", "Життя", "Гармонія", "Безпека" та "Мир".

Ще вчора Юлія Тимошенко сказала, що програма дій уряду повністю кореспондується з програмою Президента.

Вже відомо, що цей документ містить пункти про боротьбу з корупцією, перехід Збройних сил на контрактну основу, виведення відносин із Євросоюзом на рівень перспективи членства тощо.

“У разі підтримки моєï кандидатури на посаду прем''єр-міністра, Президент Віктор Ющенко у залі засідання підпише укази про призначення всіх членів уряду”, - зазначила у листі до депутатів виконувач обов’язків прем’єра.

Фракція соціал-демократів об’єднаних буде особливо прискіпливо аналізувати програму уряду. Говорить народний депутат Нестор Шуфрич:

“Дуже цікаво, чи будуть підтримуватися ті законодавчі акти, які втілюють в життя позиції і пропозиції команди Ющенка під час передвиборчих агітацій з точки зору підняття соціального рівня наших громадян”.
XS
SM
MD
LG