Доступність посилання

ТОП новини

Генеральний прокурор України Святослав Піскун дезінформував Президента України Віктора Ющенка щодо фактів розслідування справи журналіста Георгія Гонгадзе, зокрема про те, що Святослав Піскун знайшов порозуміння з Лесею Гонгадзе


Про це радіо “Свобода” заявила мати журналіста Леся Гонгадзе. 9 лютого ввечері вона дві години розмовляла з Президентом.

Про це радіо “Свобода” заявила мати журналіста Леся Гонгадзе. 9 лютого ввечері вона дві години розмовляла з Президентом.

Розмова Лесі Гонгадзе із Президентом відбувалась у його кабінеті у присутності авоката пані Лесі, Андрія Федура, і Катерини Ющенко. Леся Гонгадзе надала Президентові матеріали у справі зникнення її сина та дев”ятнадцятирічного племінника і на запитання Президента, чого вона домагається, Леся Гонгадзе відповіла:”Я вимагаю, аби мені українська Генпрокуратура на державному рівні офіційно дала відповіді на ті питання, про які я клопочу: ДНК стопи, що уже зроблене, волосся, яке було знайдене на місці, де було тіло. Є усі матеріали у прокуратурі, мені немає потреби вкотре йти у морг. Це має бути на державному рівні, а не експертизи приватних одноденних фірм. Я буду судитись із Генпрокуратурою за ті знущання, яких я зазнала”.

Президент України Віктор Ющенко запевнив Лесю Гонгадзе, що він поставить крапку у справі зникнення її сина.
XS
SM
MD
LG